for dig som underviser

madkundskab kræver mangeartede kompetencer - vi tilbyder grøn opkvalificering for dig og dine kollegaer

Klima, bæredygtighed, planetære grænser. Hvordan skal du som underviser få disse emner ind i undervisningen? Og samtidig selv finde ny viden om de grønne emner?

Fra jord til skolebord tilbyder opkvalificering i grøn maddannelse til undervisere i madkundskab. Bliv skarp på hvordan bæredygtighed hænger sammen med den mad vi spiser og styrk din forståelse af madens vej fra jord til bord.

Opkvalificeringsdagene er ligesom undervisningsmaterialet tilrettelagt særligt ud fra fagmålet om fødevarebevisthed, men taler også ind i dele af de andre fagmål.

Skal du være med?

Deltag i opkvalificeringsdag hos Schulstad den 21. november 2024

Hvad kan du forvente?

  • Få styrket din viden om den grønne dagsorden, kostråd og ”fra jord til bord”

  • Få konkret inspiration til at bruge det i undervisningen i madkundskab

  • Få indsigt i Schulstads brødproduktion

  • Mød ligesindende kollegaer til en spændende dag

Det er gratis at deltage og der vil være fuld forplejning på dagen. Tilmelding er først-til-mølle.

Billeder fra tidligere arrangementer