Smag på opskrifter

du kan bruge direkte i din undervisning

Opskrifterne er udviklet med tanke på de særlige krav, der stilles til opskrifter og madlavning i madkundskab. De er tilpasset til:

  • Læringsmålene: der er mulighed for innovation fra elever eller lærers side, og der er opskrifter med inspiration i forskellige verdenskøkkener.

  • Gruppearbejde: opskrifterne kan laves i grupper og mængderne er tilpasset hertil.

  • Ressourcer: vi har taget højde for de vilkår, der er i madkundskabsfaget med begrænset tid og økonomi.

Bliv klogere på de fødevarer, der er i fokus i opskrifterne i undervisningsmaterialet.

Prøv de lækre opskrifter med proteinkilder i fokus

Belugabolognese
dahl
kyllingeburger
fisk
Spansk tortilla

Skal du lave mad fra havet?

Gå på opdagelse i REMA1000’s opskrifter med fisk og skaldyr som muslinger og rejer.

skaldyr
boller i karry
Stegte ris med gris
chili con carne
græske frikadeller

Læs mere om proteinkilder

Prøv de lækre opskrifter med frugt og grønt i fokus

bagt græskar
rød karry med græskar
wraps med blomkålsnuggets
hulk pasta med broccoli
broccolisalat med æble
galette med æble
kartoffelpizza
kartoffelsuppe
squash-rösti
squashkage med ostecreme

Læs mere om frugt og grønt

Prøv de lækre opskrifter med mejeri i fokus

butterdejspakker med ricotta
koldskål med kammerjunker

Læs mere om mejeri