Få en fødevareproducent

       på besøg i klassen       

Find en fødevareproducent på kortet,

læs mere om deres bedrift og

         dem ud i klassen!        

Hvordan producerer man mælk? Hvad skal der til for at koteletten havner i køledisken, og hvor kommer æblet fra?

Lad dine elever udforske råvarernes vej fra jord til skolebord og lær fra dem, der arbejder med fødevareproduktion hver dag.

I kan læse mere før besøget her:

Du har som både lærer og producent mulighed for at få udbetalt et økonomisk tilskud til delvis dækning af udgifter og råvarer i forbindelse med besøg i skoleklassen – læs mere her.

Producenter

  • Stevninggård

    Frugt & Grønt,
    55.00357802437401,
    9.818267295215412,
    stevninggaard

  • Tandsgård

    Protein, 54.922232812862724, 9.979039376089386, tandsgaard

  • Sursbøl ApS

    Mejeri, 55.317053767286154, 9.200845422246877, stursboel-oestergaard

  • Kroghs Grønt

    Frugt & Grønt, 54.970822122040516, 9.078808997102835, kroghs-groent

  • Frydendal

    Mejeri, 54.9094105206119, 9.715518897099258, frydendal

  • Stovgaard

    Protein, 54.93341100948224, 9.74543103943071, stovgaard

  • Juulsgaard

    Protein, 54.91618947278326, 9.340009483604614, juulsgaard

  • Solkærgaard

    Protein, 54.93256538425516, 9.522717052925657, solkaergaard

  • Kværsløkke

    Protein, 54.93978791510816, 9.502043569310267, kvaersloekke

Læs om forskellige fødevarer og deres produktion. Teksterne kan I bruge i klassen, når I får besøg af producenten

Har I styr på det der med bæredygtighed i madkundskab? Se videoserien om bæredygtighed, fødevareproduktion og klimavenlig madlavning

Find lækre opskrifter med råvarerne fra undervisningsmaterialet, der er lige til at printe ud og tage med i madkundskabslokalet!