Få en fødevareproducent
på besøg i klassen
Find en fødevareproducent på kortet,
læs mere om deres bedrift og
få dem ud i klassen!
Hvordan producerer man mælk? Hvad skal der til for at koteletten havner i køledisken, og hvor kommer æblet fra?
Lad dine elever udforske råvarernes vej fra jord til skolebord og lær fra dem, der arbejder med fødevareproduktion hver dag.
I kan læse mere før besøget her:
Du har som både lærer og producent mulighed for at få udbetalt et økonomisk tilskud til delvis dækning af udgifter og råvarer i forbindelse med besøg i skoleklassen – læs mere her.
Producenter
-
Stevninggård
Frugt & Grønt,
55.00357802437401,
9.818267295215412,
stevninggaard -
Tandsgård
Protein, 54.922232812862724, 9.979039376089386, tandsgaard
-
Sursbøl ApS
Mejeri, 55.317053767286154, 9.200845422246877, stursboel-oestergaard
-
Kroghs Grønt
Frugt & Grønt, 54.970822122040516, 9.078808997102835, kroghs-groent
-
Frydendal
Mejeri, 54.9094105206119, 9.715518897099258, frydendal
-
Stovgaard
Protein, 54.93341100948224, 9.74543103943071, stovgaard
-
Juulsgaard
Protein, 54.91618947278326, 9.340009483604614, juulsgaard
-
Solkærgaard
Protein, 54.93256538425516, 9.522717052925657, solkaergaard
-
Kværsløkke
Protein, 54.93978791510816, 9.502043569310267, kvaersloekke
Læs om forskellige fødevarer og deres produktion. Teksterne kan I bruge i klassen, når I får besøg af producenten
Har I styr på det der med bæredygtighed i madkundskab? Se videoserien om bæredygtighed, fødevareproduktion og klimavenlig madlavning
Find lækre opskrifter med råvarerne fra undervisningsmaterialet, der er lige til at printe ud og tage med i madkundskabslokalet!